Lyon pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenější pánví v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, možnost vaření a pečení s vlastností nepřilnavého povrchu, otočení masa nebo například promíchání zeleniny kovovými předměty bez možnosti zničení povrchu, zapékání v troubě do 200°C s variací použití na typech hořáků - plyn, elektrika, sklokeramika. Kód... Celý popis
Koupit za 941 Kč- Od nejoblíbenějších
- Od nejlevnějších
- Od nejdražších
Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 28 cm
Doprava:
89 Kč
Skladem
941 Kč
Koupit za 941 Kč
Univerzální pánev La Lyonnaise de Buyer 28 cm
Doprava:
89 Kč
Skladem
941 Kč
Koupit za 941 Kč
De Buyer, Pánev ocelová LYON 28 cm, D-5020-28
Doprava:
101 Kč
677 Kč
Koupit za 677 Kč
Popis
Lyon pánve z modré oceli francouzské značky De Buyer jsou nejoblíbenější pánví v oblasti profesionální gastronomie. Pánve si našly také cestu v domácí sféře vaření. Oblíbenými se staly pro jejich nenahraditelné vlastnosti, kterými jsou odolnost, možnost vaření a pečení s vlastností nepřilnavého povrchu, otočení masa nebo například promíchání zeleniny kovovými předměty bez možnosti zničení povrchu, zapékání v troubě do 200°C s variací použití na typech hořáků - plyn, elektrika, sklokeramika. Kód produktu: D-5020-28Průměr pánve: 28cmVnitřní průměr pánve: 20,5cmDélka pánve včetně rukojeti: 48,3cmVýška pánve: 5,1cmVáha pánve: 0,93kgSíla materiálu pánve: 1,2mm
Typy hořáků: plyn, elektrika, sklokeramika
Mytí v myčce na nádobí: NE
Ocelové pánve Lyon:- profesionální pánev z modré oceli, výhodou je nízká váha pánve.- pánev je možné použít pro všechny typy varných desek mimo indukce. Ideální pro plynové hořáky.- výborná vodivost tepla, pánev se rychle nahřívá.- velikost pánve vybírejte dle velikosti hořáku. Velký hořák = velký průměr pánve.- ideální pro grilování nebo pečení. Časté používání pánve zajišťuje povrchu nepřilnavost.- tloušťka materiálu od 1mm do 1,5 mm v závislosti na velikosti pánve.- pánev zajišťuje dokonalé rozložení tepla. Tento velmi výrazný tvar, bez ostrých úhlů, umožňuje snadné vyjmutí pokrmu z pánve na talíř. Tvar pánve s vyššími okraji také zabrání vypadávání pokrmu například při prohazování zeleniny.- specifická rukojeť umožňuje lepší umístění palce při držení pánve, tím se pánev stává pohodlná při vaření.- délka rukojeti závisí na velikosti průměru pánve. Čím větší průměr pánve tím delší rukojeť, která se opírá o předloktí a umožňuje dokonalé držení pánve.- pánev neumísťujte do myčky na nádobí.- Ocelovou pánev po každém použití natřete tukem, např. stolním olejem.Vypálení pánve, jak na to?Pánev opláchněte pod teplou vodou a otřete do sucha. Na pánev nalejte cca 1cm oleje, postupně nechte zahřát cca 5 minut, olej se začne vařit a v době, kdy z oleje bude stoupat kouř je pánev vypálená. Olej vylejte, pánev nechte vychladnout a otřete utěrkou.
Je pánev vhodná na pečení v troubě nebo v konvektomatu?
Všechny pánve z oceli mohou být použity v troubě nebo konvektomatu. Pánve vybavené železnou rukojetí potaženou epoxidem však mohou být v troubě nebo v konvektomatu pouze 10 minut při maximálně teplotě 200 ° C, v případě vyšší teploty může vzniknout poškození epoxidové vrstvy na rukojeti.Co mohu vařit v pánvi?Ocelové pánve z modré oceli dokonale rozloží teplo a také rychle dosahuje vysokých teplot. To je důvod, proč jsou ocelové pánve ideální pro grilování a pečení (vaření masa, ryb, brambor, zeleniny...).
Typy hořáků: plyn, elektrika, sklokeramika
Mytí v myčce na nádobí: NE
Ocelové pánve Lyon:- profesionální pánev z modré oceli, výhodou je nízká váha pánve.- pánev je možné použít pro všechny typy varných desek mimo indukce. Ideální pro plynové hořáky.- výborná vodivost tepla, pánev se rychle nahřívá.- velikost pánve vybírejte dle velikosti hořáku. Velký hořák = velký průměr pánve.- ideální pro grilování nebo pečení. Časté používání pánve zajišťuje povrchu nepřilnavost.- tloušťka materiálu od 1mm do 1,5 mm v závislosti na velikosti pánve.- pánev zajišťuje dokonalé rozložení tepla. Tento velmi výrazný tvar, bez ostrých úhlů, umožňuje snadné vyjmutí pokrmu z pánve na talíř. Tvar pánve s vyššími okraji také zabrání vypadávání pokrmu například při prohazování zeleniny.- specifická rukojeť umožňuje lepší umístění palce při držení pánve, tím se pánev stává pohodlná při vaření.- délka rukojeti závisí na velikosti průměru pánve. Čím větší průměr pánve tím delší rukojeť, která se opírá o předloktí a umožňuje dokonalé držení pánve.- pánev neumísťujte do myčky na nádobí.- Ocelovou pánev po každém použití natřete tukem, např. stolním olejem.Vypálení pánve, jak na to?Pánev opláchněte pod teplou vodou a otřete do sucha. Na pánev nalejte cca 1cm oleje, postupně nechte zahřát cca 5 minut, olej se začne vařit a v době, kdy z oleje bude stoupat kouř je pánev vypálená. Olej vylejte, pánev nechte vychladnout a otřete utěrkou.
Je pánev vhodná na pečení v troubě nebo v konvektomatu?
Všechny pánve z oceli mohou být použity v troubě nebo konvektomatu. Pánve vybavené železnou rukojetí potaženou epoxidem však mohou být v troubě nebo v konvektomatu pouze 10 minut při maximálně teplotě 200 ° C, v případě vyšší teploty může vzniknout poškození epoxidové vrstvy na rukojeti.Co mohu vařit v pánvi?Ocelové pánve z modré oceli dokonale rozloží teplo a také rychle dosahuje vysokých teplot. To je důvod, proč jsou ocelové pánve ideální pro grilování a pečení (vaření masa, ryb, brambor, zeleniny...).
Parametry
Hmotnost | 0.96 kg |
Výrobce | De Buyer |
Průměr | 28 cm |
Materiál | ocelové |
Typ | univerzální |
Plynový ohřev | ano |
Indukční ohřev | ne |